PREŠOV: Mestský úrad pozýva školákov do školy s úsmevom

31.08.2009 Prešov

Do školy s úsmevom je názov podujatia, ktoré na prvý deň školského roku 2009/2010 pripravuje pre všetkých prešovských školákov odbor školstva, kultúry a športu mestského úradu (MsÚ) v Prešove v spolupráci s PKO ...
Pre TASR to uviedla hovorkyňa primátora mesta Prešov Katarína Pirohová.
\"Na pešej zóne v centre mesta sa v stredu 2. septembra už od 11.00 h začne zábavný program, súčasťou ktorého bude aj vystúpenie speváčky Kristíny. Pripravené sú tiež hry a zaujímavé stánky rôznych voľnočasových centier, \" dodala.
Garantom projektu je Patrícia Zichová z MsÚ Prešov. \"Už po tretíkrát vítame nových prváčikov takouto zábavnou formou. Program je však určený nielen pre nich, ale pre všetkých školákov. Tých starších určite zaujme večerný rockový koncert, mladší sa zas zabavia na hrách a aktivitách, ktoré sme pre ne pripravili na pešej zóne a v južnom parku, \" povedala Zichová. Podľa nej má akcia aj náborový charakter. V prezentačných stánkoch, ktoré na pešej zóne budú mať viaceré prešovské voľnočasové centrá, sa totiž mládež môže priamo prihlásiť do niektorého z ponúkaných krúžkov.
\"Svoju činnosť tu budú prezentovať základné umelecké školy, tanečné kluby, skauti, ABC Centrum voľného času, ale aj ďalšie občianske združenia pracujúce s mládežou, ako je napríklad OZ Barlička, \" dodala Zichová.
 

Vyberte región